Equip

Instal·lacions

El centre és conduït pels joves germans Amador i Biel Gacias, titulats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, que col·laboren amb altres professionals del sector; està ubicat a l’antiga fusteria familiar, la qual ha estat reestructurada i adaptada per a oferir als usuaris espais oberts i amplis, per a poder desenvolupar totes les activitats que s’hi ofereixen.

L’EQUIP

Aina Ramis
Fisioterapeuta i instructora de Pilates

Melina
Doctora Melina

Laura Rodríguez
Fisioterapeuta pediàtrica, Psicomotricista i educadora de Massatge Infantil.

Mar Lliteras
Dietista – Nutricionista 

Raquel Martínez
Instructora de Ballet i Ball Modern

Àngel Bonafè
Osteòpata

Cati Font
Esteticista professional des de 1988.

INSTAL·LACIONS

OXIGEN està situat a una antiga fusteria familiar, creant una atmosfera excepcional i pròpia. Els espais han estat perfectament adaptats per a l’activitat física.

L’espai es pot dividir en la zona d’entrenament i la dedicada a la realització d’activitats dirigides.

La part dedicada a l’entrenament, disposa de diverses màquines: cintes de córrer, el·lipítica i bicicleta estàtica; màquines per a realitzar peses i musculació, bancs d’abdominals, espatlleres a més d’un ampli espai per a dur a terme exercicis de tonificació. Estan equipades amb el material adient per dur a terme aquest tipus d’entrenaments (pilotes medicinals, bossu, feedball, TRX, elàstiques, plats inestables, peses, etc.).

Per a  la realització de les activitats dirigides (pilates, psicomotricitat, ball…), el centre disposa de quatre espaioses sales. A més, una d’elles compta amb sòl de tatami convertint-la en idònia per a dur-hi a terme activitats com pilates i psicomotricitat.

Per altra banda, el centre compta amb dues sales destinades per a la consulta de fisioteràpia, perfectament equipada, una altra per a la consulta de dietètica, nutrició, psicologia i medicina.

Cerques un espai on poder realitzar tallers o activitats?

Oxigen posa a la teva disposició una sala completament reformada. Disponible tots els matins i caps de setmana.

Si t’interessa reservar-la, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem tota la informació necessària.

Consultar horaris

Entrenament personal

Pilates

Ioga

Psicomotricitat

oxigen

Centre sanitari