Centre sanitari

SERVEIS

ENTRENAMENT
PERSONAL

FISIOTERÀPIA

Nutrició

OSTEOPATIA

PODOLOGIA

MEDICINA INTEGRATIVA

MEDICINA PEDIÀTRICA I FAMILIAR

psicologia

ENTRENAMENT PERSONAL

Individualitzat i adaptat A TOTS ELS NIVELLS

El servei d’entrenament que ofereix OXIGEN és totalment personalitzat i adaptat a cada persona depenent de les seves necessitats i qualitats. Els entrenaments poden dur-se a terme de manera individual o en petits grups. Adreçat a usuaris que vulguin disposar d’un entrenament concret, per millorar el seu rendiment físico-esportiu, de caire més professional i específic; persones que vulguin millorar la seva condició física i així consolidar uns hàbits de vida més saludables.

esportistes I PROFESSIONALS

Es desenvolupen plans específics d’entrenament per a qualsevol esport, treball de força específica o bé proves físiques concretes com oposicions, d’accés…

recuperació I PREVENCIÓ de lesions

Personal qualificat per elaborar entrenaments de recuperació i prevenció,  millorar dolors crònics, molèsties d’esquena i treballar contra l’obesitat en qualsevol edat (infantil, adults, majors…). 

A més, també es preparen entrenaments enfocats al pre i postoperatori, readaptació després d’accidents, malalties… i tornada a la rutina.

ENTRENAMENTS PER A GRUPS A CASES VACACIONALS

Prèvia sol·licitud, es realitzen entrenaments personals en grups a cases vacacionals.

FISIOTERÀPIA

Què és la fisioteràpia?

La fisioteràpia és una professió sanitària, de la qual La Confederació Mundial per la Fisioteràpia (WCPT) indica que cerca maximitzar la qualitat de vida de les persones en l’àmbit de prevenció, promoció i tractament de la salut, tenint en compte el seu benestar físic, psicològic, emocional i social.

Segons l’Organització Mundial de la Salut, els fisioterapeutes avaluem i valorem les capacitats del pacient, plantejant-nos uns objectius i un tractament adient. Sempre depenent de les necessitats de cada pacient, la seva lesió o patologia, i en funció de la seva vida diaria, esportiva i laboral. El que volem aconseguir és millorar i recuperar les funcions motores, maximitzar el moviment, prevenir i tractar alteracions físiques associades a malalties, lesions i altres discapacitats, i controlar i paliar les síndromes doloroses.

Ajudem a les persones en qualsevol etapa de la seva vida, cercant a través de les diferents tècniques que abarca la fisioteràpia (teràpies manuals, físiques i químiques), una òptima capacitat funcional de l’organisme, per garantir una bona qualitat de vida, i així millorar la seva salut i el seu benestar.

Tècniques

La fisioteràpia inclou tècniques conservadores i també invasives.

En el nostre centre utilitzem diferents mètodes de tractament com la teràpia manual, la punció seca, el massatge terapèutic i esportiu, els embenats neuromusculars, la neurodinàmica, l’exercici terapèutic i el pilates terapèutic.

Teràpia manual i neurodinàmica

La teràpia manual és una tècnica més conservadora que s’utilitza en el tractament del dolor i en disfuncions o patologies neuromusculo-esquelètiques, per tal de disminuir el dolor i recuperar el moviment i la funcionalitat.

La neurodinàmica forma part de la teràpia manual. La qual consisteix en la mobilització del teixit neural a través d’estiraments i lliscaments, per la valoració i el tractament del teixit lesionat que pot generar dolor.

Punció Seca (PS)
«DRY NEEDLING»

És una de les principals tècniques invasives i una de les teràpies més efectives per tractar dolències musculars, quan el tractament conservador no ha estat eficaç.
Aquesta tècnica «consisteix en la introducció d’agulles a través de la pell, sense injectar ni extreure cap substància, cercant tan sols l’estímul mecànic de la seva inserció i la seva manipulació. La indicació més desenvolupada de la PS és el tractament dels Punts Gatell Miofascials (PGM), part essencial en el tractament del Síndrome del Dolor Miofascial (SDM)«. Com exposen dos grans referents espanyols, O. Mayoral del Moral i I. Salvat Salvat, en el llibre «Fisioterapia Invasiva del Síndrome del Dolor Miofascial. Manual de punción seca de puntos gatillo». Madrid:Editorial Médica Panamericana; 2017.

Massatge terapèutic i esportiu

El massatge terapèutic i esportiu és molt important en persones que realitzen una pràctica esportiva, sigui quin sigui el seu nivell, per tal d’estar en plenes condicions. Ajuda a relaxar la musculatura, disminuint tensions i estrès acumulat, millorant el moviment i reduint el dolor, i així, prevenir lesions esportives.

Embenats neuromusculars

Són una tècnica que actua sobre els receptors propioceptius de la pell, estimulant i creant respostes en funció de l’objectiu pel qual s’ha aplicat.

Exercici terapèutic

L’exercici terapèutic pel tractament de lesions o patologies d’origen musculoesquelètic, és una intervenció on la persona té una participació més activa en el seu procés de recuperació. És un mètode que s’està evidenciant que és més efectiu en disfuncions d’aquest origen.

Pilates terapèutic

El Pilates terapèutic és un mètode de tractament actiu per aquelles persones amb problemes habituals d’esquena, patologies òssies, lesions musculars, etc. Les sessions de Pilates com a tractament de fisioteràpia són individuals i personalitzades, dirigides per la fisioterapeuta del centre instruïda en el mètode Pilates.

FISIOTERÀPIA SÒL PELVIÀ

Dirigit a aquells usuaris que volen cuidar la salut del seu sòl pelvià així com per prevenir o tractar disfuncions d’aquest conjunt de músculs, independentment del moment vital en què es trobi cada un per tal de millorar la seva qualitat de vida.

A més, l’equip de fisioterapeutes especialitzades s’encarreguen d’assessorar i resoldre possibles dubtes que puguin sorgir.

FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA

Oferim un espai especialitzat en el desenvolupament de l’infant per acompanyar-los a ells i a les seves famílies quan hi ha una necessitat específica o bé per prevenció.

Professional  fisioterapeuta pediàtrica, psicomotricista i educadora de Massatge Infantil. A més d’estar especialitzada en el desenvolupament de l’infant, també està formada en lactància materna.

MICRONUTRICIÓ

En quÈ consisteix LA MICRONUTRICIÓ?

La dietètica i la nutrició és la disciplina pertanyent a l’àmbit de la Salut que s’ocupa de l’alimentació de l’individu per atendre les necessitats fisiològiques o patològiques de cadascú, tenint en compte els principis de protecció i promoció de la salut, la prevenció de malalties i el tractament dieteticonutricional.

Oxigen posa a disposició dels seus usuaris una consulta de dietètica i nutrició, on es realitzen tots els estudis previs i necessaris per després realitzar una dieta i assessoraments alimentaris personalitzats per a cadascú.

Tractaments nutricionals personalitzats

Educació alimentaria i nutricional

Nutrició en totes les etapes de la vida

Dietoteràpia en malalties de gran prevalença

Nutrició i esport base

Assessorament en restauració col·lectiva (menús per a diferents sectorS)

Què és l’osteopatia?

L’osteopatia consisteix en una teràpia manual que s’aplica a través de tècniques miofascials, estructurals, viscerals i craniofacials en funció de les necessitats de cada persona.

Es tracta d’un treball on es contempla tot el cos: músculs, sistema visceral, articulacions, lligaments i també la postura.

Unes de les diferències entre l’osteopatia i el massatge, és que amb el massatge només es treballa una part (múscul) amb la qual cosa no s’obté una imatge completa del cos. L’osteopatia, en canvi, permet aprofundir i arribar al problema que causa un malestar i, per tant, solucionar-lo.

En la primera sessió s’estudiarà el teu cas de manera individualitzada i, llavors, mitjançant l’aplicació de tècniques manuals, s’aconseguirà alliberar tensions, recuperar mobilitat, solucionar molèsties i pal·liar dolors recurrents. L’objectiu és guanyar qualitat de vida i benestar

Les sessions tenen una durada de 50 minuts sempre depenent del problema a tractar.

Consultes: dijous i divendres de 9:30h a 14:00h.

PODOLOGIA

QUÈ ÉS LA PODOLOGIA?

La podologia s’encarrega d’estudiar les malalties i alteracions que afecten els peus. Abarca un diagnòstic i tractament mitjançant tècniques pròpies d’aquesta disciplina.

 

QUIROPODOLOGIA

La quiropodologia és el tractament a partir del qual s’intenta donar solució a les alteracions que apareixen en els nostres peus.

 

 • Hiperqueratosis (dureses)
 • Berrugues
 • Helomas
 • Ungles encarnades
 • Dermatomicosis (fongs)
 • Hiperhidrosis (excés de sudoració)

ESTUDIS BIOMECÀNÀICS I ADAPTACIÓ DE SUPORTS PLANTARS

Es basa en avaluar el moviment del cos humà amb l’objectiu d’analitzar la posició estàtica i dinàmica i la relació amb la resta del cos.

A partir d’un estudi es poden prevenir lesions musculars i osteoarticulars com:

 • Fasciïtis plantar
 • Tendinitis
 • Esperons Calcanis
 • Metatarsàlgies
 • Esquinços de repetició
 • Sobrecàrregues musculars
 • Dolors lumbars

A més pot ajudar a la curació de lesions postquirúrgiques o úlceres.

 


PODOLOGIA ESPORTIVA

Aquesta branca de la podologia cerca augmentar el rendiment dels esportistes i ajudar a fer l’activitat física amb major comoditat i evitar lesions relacionades.

 

PODOLOGIA GERIÀTRICA

Es basa en les cures dels problemes i deformitats dels peus en la tercera edat. Quan ens fem majors moltes malalties cròniques com diabetis, artritis, artrosis, entre d’altres, poden afectar a l’autonomia dels nostres pacients de major edat i requereixen més atenció.

 

CIRUGIA PODOLÒGICA

Quan els tractaments conservadors no són suficients per restablir la salut dels peus, es pot recórrer als tractaments quirúrgics. Abans d’aquestes intervencions es realitza un estudi rigorós de la causa de la patologia i se selecciona la tècnica idònia que s’ajusti millor a les necessitats de cada pacient.

 

PEU DIABÈTIC

La diabetis és una malaltia crònica que afecta un percentatge molt elevat de població. Aquesta malaltia produeix alteracions en el sistema cardiovascular i nerviós, augmentant el risc de complicacions severes a nivell del peu que si no són tractades de forma correcta, poden acabar en amputacions. És per això que els estudis biomecànics i controls periòdics a aquestes persones són indispensables.

 

PODOLOGIA PEDIÀTRICA

La podologia pediàtrica es centra principalment en la detecció precoç d’aquelles alteracions que poden corregir-se durant l’edat més primerenca de la nostra vida. És per això que els estudis biomecànics són de gran importància pels més petits de la casa.

 

Algunes patologies més freqüents en nins són:

 • Peus plans
 • Malalties de Sever
 • Toe Walking (Caminar de puntes)
 • Osgoodschlatter (dolor en el genoll)

Com també les afeccions dèrmiques:

 • Berrugues plantars
 • Micosis
 • Onicocriptosis

MEDICINA PEDIÀTRICA I FAMILIAR

La doctora Melina Trejo Ortiz, metge amb més de 10 anys d’experiència en medicina familiar i un màster en Urgències Pediàtriques, compromesa amb el benestar d’adults i nens. A la seva consulta, no només proporciona atenció mèdica de qualitat, sinó que també es dedica a construir relacions de confiança amb els seus pacients.

La salut no espera, per això la doctora Melina Trejo Ortiz està aquí per atendre urgències i proporcionar el suport necessari en moments crítics. El seu objectiu és estar sempre disponible per oferir l’atenció mèdica oportuna que tu i la teva família us mereixeu. (Ens desplacem a domicili si és necessari).

Amb una atenció especial en el cuidat dels més petits, la doctora Melina Trejo Ortiz es garanteix de proporcionar un ambient càlid i acollidor on els nens se sentin segurs i escoltats.

A la seva consulta, no només trobaràs una metge, sinó també un aliat en el teu camí cap a una vida més saludable i plena.

Posa’t en contacte amb mi per programar la teva propera consulta o per qualsevol emergència mèdica que puguis tenir! Estic aquí per ajudar-te en cada pas del camí.

PSICOLOGIA

A Oxigen Centre trobaràs també un espai d’atenció per a la teva salut psicològica i emocional.

Es tracta d’un agradable espai pensat perquè et sentis còmode, en confiança, seguretat i en màxima confidencialitat.
En aquest espai t’acompanya n’ Iris Gómez, Psicòloga Sanitària col·legiada núm. B-02898, especialitzada en Psicologia Perinatal, d’Adults i Parella.

Amb més de 12 anys d’experiència i amb una àmplia formació teòrica i experiencial, n’Iris t’ofereix una mirada atenta, compassiva i no patologitzant al que sigui que estàs travessant en aquest moment, confiant plenament en la gran oportunitat que ens brinden les crisis i el potencial de totes les persones per a assolir el benestar i la calma.

«Juntxs, podem desfer els nusos que t’impedeixen trobar la serenor que mereixes, t’acompanyo en aquest apassionant viatge cap a tu mateix/a».

Per a saber més sobre la seva formació i acreditacions, podeu visitar la seva web: www.irispsicologa.com

oxigen

Centre sanitari